Konto Beamcore jest zalogowane tylko w jednym miejscu naraz: na jednym urządzeniu w aplikacji i w jednej przeglądarce w aplikacji internetowej. Każdy użytkownik potrzebuje więc własnego konta. Dotyczy to wszystkich i nie musisz niczego w tym celu ustawiać. Interfejs Beamcore jest w języku niderlandzkim, dlatego nazwy przycisków i menu podajemy po niderlandzku z tłumaczeniem.
W aplikacji internetowej
Jeśli zalogujesz się w innej przeglądarce lub na innym komputerze, zostaniesz wylogowany w poprzedniej przeglądarce, gdy tylko ponownie coś w niej klikniesz. Na ekranie logowania zobaczysz wtedy komunikat Je bent uitgelogd (Zostałeś wylogowany): twoje konto zostało zalogowane w innym miejscu. Zaloguj się ponownie, aby kontynuować tam pracę; zostaniesz wtedy wylogowany w tamtym drugim miejscu.
Strona otwarta z poziomu aplikacji nie liczy się jako drugie miejsce.
W aplikacji
Jeśli zalogujesz się do aplikacji na innym urządzeniu, zostaniesz wylogowany na poprzednim urządzeniu i przeniesiony tam do ekranu logowania. Powiadomienia push docierają wtedy tylko na urządzenie, na którym jesteś zalogowany.
Jeśli kilka osób pracuje na tym samym koncie, utwórz dla każdej z nich osobne konto. Zobacz Zapraszanie użytkowników.